Werken bij StaLos Natuursteen. Fulltime, of deeltijdbaan.

Bent u iemand die affiniteit heeft met onze branche, die iets wil betekenen voor zijn medemens?

Wij zoeken personen die volgens onze filosofie onze klanten kunnen begeleiden naar een grafmonument waarbij de nabestaanden zich goed voelen, en waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan.

Iemand die initiatiefrijk is, zelfstandig kan werken, klantgericht is, passie heeft voor zijn/haar werk en in de filosofie van StaLos Natuursteen gelooft. Vereisten daarvoor zijn: sterk inlevingsvermogen, communicatievaardigheden, adviserend vermogen, want je moet je als het ware kunnen verplaatsen in de belevingswereld van de familie, hoe zij de wereld maatschappij zien. Zo kom je tot een monument dat past bij de familie, en de persoon die overleden is.

Wat we verder verlangen zijn creatief vermogen en gevoel voor vormgeving om het beeld dat je krijgt, te kunnen vertalen naar drie dimensies, waarmee de beeldhouwer in onze werkplaats mee uit de voeten kan. Waar de nabestaanden hun dierbare in kunnen herkennen.

Wij zoeken mensen in:

  • Friesland in de plaatsen: Leeuwarden, Sneek, Joure, Heerenveen, Drachten, Dokkum, Lemmer, Koudum, Bolsward en Wolvega.

  • Groningen in de plaatsen: Groningen, Winsum, Winschoten, Stadskanaal, Veendam en Delfzijl.

  • Drente in de plaatsen: Assen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Meppel.

  • Flevoland in de plaatsen: Urk, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Lelystad, en Almere.

  • Overijssel in de plaatsen: Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk en Zwolle.

  • Noord Holland in de plaatsen: Den Helder, Schagen, Alkmaar, Purmerend, Enkhuizen, Hoorn, Castricum, Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, en Diemen.

Heeft u interesse c.q. wilt u meer informatie over de banen, klik dan op onderstaande link naar ons contactformulier, en verstuur ons uw motivatiebrief met CV. Wij accepteren en verwerken de sollicitaties alleen via onze website. Zodra wij uw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Contactformulier